Enter Sofiero20230830 2773Full Hu Web
Enter Sofiero20230830 2773Full Hu Web

Om oss

För över 70 år sedan började vår resa som ett ställningsbolag som skulle komma att göra historiska avtryck inom branschen. Från våra tidiga dagar som Olofson & Hansson och Midroc Ställningar till dagens Enter Ställningar, har vi odlat vår kunskap och styrka för att bli branschens mest pålitliga namn.

Med ett team av nästan 120 hängivna medarbetare har vi inte bara varit specialister på ställningsmontage och väderskydd; vi har varit visionärer. 2023 tog vi vårt nästa steg genom att vara en del av koncernen Instalco, vilket har stärkt vår förmåga att leverera ännu bättre lösningar till våra kunder.

Så när du väljer Enter Ställningar, väljer du inte bara ett företag med över 70 års erfarenhet och enastående expertis; du väljer en partner som bryr sig om människor och miljön. Vi brinner för att ge alla en trygg arbetsplats. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner på ditt nästa projekt.

 

Läs mer:

Arbetsmiljö, kvalitet och miljö

Säkerhet

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco