a-blekinge_220720-7706.jpg
Södra Cell Mörrum

Enter tecknar nytt ställningsuppdrag

Instalcobolaget Enter Ställningar AB har tecknat kontrakt med Södra Cell gällande ställningsmontage vid massabruket i Mörrum utanför Karlshamn. Ställningsmontaget görs för att Södra Cell ska kunna utföra installationer och service i anläggningen. Ordervärdet för Instalco är cirka 40 miljoner.

- Vi har ett långt och bra samarbete med Södra Cell, bland annat vid pappersmassabruket i Värö. Vi är stolta över att få förtroende att utvidga samarbetet även vid anläggningen i Mörrum. Genom det här uppdraget breddar vi vår verksamhet i sydöstra delen av Sverige, säger Lembit Laks, vd för Enter Ställningar.

Södra Cells anläggning i Mörrum är ett specialiserat massabruk som producerar premiumpappersmassor och dissolvingmassa för textilier.

Projektet startar omgående med en stor volym av ställningar som ska byggas under en kort tid.

Instalcobolaget Enter Ställningar har ett fullserviceerbjudande inom byggnads- och industriställningar. Bolagets erbjudande inkluderar att ta fram ritningar, beräkningar, montering samt uthyrning av ställningskonstruktioner.

För ytterligare information:
Lembit Laks, VD Enter Ställningar, lembit.laks@enter.se +46 70-210 00 60
Fredrik Trahn, hållbarhet och kommunikationschef Instalco, fredrik.trahn@instalco.se +46 70 913 67 96

Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, VS, ventilation, kyla, industri och teknikkonsult. Vi utför projektering, installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Verksamheten bedrivs genom ett 130-tal dotterbolag, med stöd från en liten central organisation. Instalco är noterat på Nasdaq Stockholm under kortnamn INSTAL. För mer information, besök www.instalco.se