Enter Renova 3109
Enter Renova 3109

Ställningsmontör, Uddevalla

Enter Ställningar erbjuder full service inom specialistområdet ställningsbyggnad: vi ritar, beräknar, monterar och hyr ut våra ställningskonstruktioner samt väderskydd enligt kundens behov. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med fin gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda flexibilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.

Nu expanderar vi på Enter i Uddevalla och söker därmed nya medarbetare som vill vara med på vår spännande resa! Har du yrkesbevis som ställningsmontör över 9M via BYN eller STIB? Då vill vi höra från dig!

Vill du ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag inom både industri, fasad samt väderskydd. På Enter Ställningar ser vi bara möjligheter!

Vem är du?

Vi söker dig som har yrkesbevis som ställningsmontör, eller dig som är nyfiken på yrket och vill veta mer! Att du har körkort är dock ett måste. Vi ser helst att du talar svenska men det är inget krav, däremot behöver viljan till att lära sig språket finnas. Vi tror på en lärande organisation och att det är så vi kommer framåt tillsammans! Då vi alltid jobbar tryggt och säkert är kommunikationen väldigt viktig och vi ser därför att det är ett måste att kunna antingen svenska eller engelska. Förutom att du får grymma kollegor har vi även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder det bästa av två världar, en stark familjär känsla där alla känner varandra och med stöd av en stor och trygg koncern i ryggen. Vi ser om alla våra medarbetare vilket såklart ger möjlighet till flexibla arbetstider för att lättare få ihop livspusslet. Vi är ett gott team med väldigt glada och engagerade kollegor som hjälper varandra i högt och lågt.

 

 • God arbetsmiljö med frihet under ansvar med roliga och varierande uppdrag
 • Arbetstid måndag-fredag ca kl 07:00-16:00
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Trevliga kollegor som alltid arbetar tillsammans för att lösa våra uppdrag på bästa sätt
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom etc
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • På Enter Ställningar sätter vi våra medarbetare i centrum!

 

När du kommer till Enter Ställningar kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla.

Urval och intervjuer sker löpande så ta nu chansen och bli en del av vårt härliga gäng! Vi ser framemot att höra från dig!

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Anna Terborn, HR-chef, E-post: anna.terborn@enter.se

 • Stad
  Uddevalla

 • Kompetensområde
  Ställningsmontage

 • Ansök